“Canva” Calendaris, postals i punts de llibre

Moltes funcions possibles, moltes maneres de fer postals, calendaris, portades de llibre, creacions artístiques interactives, un munt de possibilitats que ofereix el Canva una gran oportunitat per tot qui l’utilitzi.

Durant aquest trimestre hem aconseguit al Punt Omnia saber utilitzar el programa Online Canva que serveix per a la edició de fotos i creacions artístiques com postals, logos, webs, i al Nadal vàrem poder felicitar els nostres familiars o estimats a través del que haviem fet amb el programa.

Alguns han optat per Calendaris, altres per postals amb foto i també a fer punts de llibre.

El Canva és un programa amb una gran interacció i axó fa que qualsevol i pugui tenir accés de una manera fàcil i sinó aprendre també d’una manera ràpida i amb ajuda constant.

La interacció fàcil del lloc web provoca que tinguis moltes opcions de color, textures, plantilles i models artístics especificats cadascun per a la funció que es vol fer i aconseguir.

Aquest són una petita mostra del que hem realitzat amb el programa.

És molt fàcil d’accedir i permet que qualsevol persona hi pugui tenir accés i sobretot realitzar el que busca sense gaire complicació.

Amb aquest programa faré també la presentació per explicar la creació i posterior contingut del procés que ha tingut la web.

Els programes tant comprensius i amb tanta interacció aconsegueixen que el usuari pugui d’una mateixa idea tenir varis matisos i visions diferents, creacions diferents, ja que les oportunitats que ofereix el programa son moltes, i encara que molta gent usi la versió Non-Premium, poden aconseguir funcionalitats iguals en les seves obres, ja que pots arribar igual.

Com a recomanació personal, comento que sense pagar pots aconseguir els mateixos resultats, el que importa es la voluntat i dedicació que hi fiquis en el projecte.

Axó si, per a la versió Premium, tens millor configuració i molts més matisos de cada funció, axó fa que puguis aconseguir una varietat extra que normalment no tens, vaja, una perfecció en la finalització del document creat.

Cal dir que a la hora de poder baixar el producte final i aquestes coses ho tens tot més fàcil amb el compte “Mode- Premium”, així és la vida, si vols més i millor a pagar.




Sant Jordi 2024

Aquest 23 d’abril festa de Sant Jordi arreu de Catalunya, dins la presó ho celebrem el 24, amb la Fira del CP […]

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *