Arxiu mensual: juliol de 2011

Bombolles al carrer Pau Piferrer!

Aquest dilluns vam decidir amb el nens i nenes del Punt que estàvem farts de llençar bombes i trets de mentida, havíem de passar a l’acció de veritat… 😉

Per això, vam anar a la plaça carregats amb bombolles de colors i la vam bombardejar!! No es va poder resistir ningú, l’autobus va ser assetjat, els veïns i veïnes no podien pujar el carrer amb tantes bombolles que esclataven als seus nassos, ningú va quedar indiferent davant el bombardeig i nosaltres contents per la conquesta…el carrer és nostre i la plaça també!!

…tant de bo totes les guerres fossin així…

Visita al Museu de Badalona amb Gramàtiques de la Convivència

Com ja us vaig comentar, encara no ens havíem acomiadat fins a Setembre del grup de PlaDeCo Gramàtiques de la Convivència, ens quedava una sortida pendent… I aquesta va ser al Museu de Badalona i a la Casa dels Dofins, tots dos llocs dignes de ser-hi visitats i un orgull per a la ciutat de Badalona!!

El Museo de Badalona conté l’antiga ciutat romana que va ser Badalona, aquesta s’anomenava Baetulo i hi havia de tot! La Casa dels Dofins era una casa d’aquesta ciutat on es pensa que vivia una familia rica d’aquells temps.

La visita va ser guiada per una noia molt maca que es diu Laura i que ens va mostrar tot, tot i tot. La veritat és que vam aprendre moltes coses i ens va sorprendre de debò aquest gran descobriment 😉