Celebrem el dia de la dona!


Hi ha hagut moltes dones que han estat important a les  nostres vides. Dones amb les que tenim un lligam, i que segurament mai, l’hem reconegut les seves aportacions a la nostra manera de veure i conèixer el món. Dones a les que  dissabte, amb el suport dels arbres, com a símbol de vida i fortalesa,  volem fer aquest homenatge.  El nostre Punt col·laborara en aquest creatiu i emotiu  projecte, fent difusió i participant de l’activitat.
Estem decidides a canviar el color dels troncs d’aquesta Rambla de Can Ros, tot i que sigui per un dia. Hem triat els troncs com a signe de fortalesa i alhora de vida, ja que davant aquesta primavera que estem a punt de rebre, hi ha la seva saba que comença a recórrer tota aquesta fusta abrupta.

Per fer-ho disposeu d’unes cartolines liles amb l’estampació d’un cadenat i una clau, on haureu d’escriure el nom d’aquestes dones de la nostra vida. El cadenat quedarà adherit a les xarxes que envoltaran els troncs i les claus un cop retallades de les cartolines, seran un punt de llibre que us endureu per recordar-les: “en clau de dona

Avui, gràcies a la col·laboració de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Vicenç, i el treball de cooperació entre els infants del CIJ El Quijote, i el jovent del Centre Diari Sant Josep, així com dels seus equips educatius,  serà  possible la dinamització d’aquesta activitat i la visibilització de la importància de les aportacions de les dones a les nostres vides.

Per tal d’aconseguir una gran participació, us demanem que feu difusió a totes les persones que participen a les vostres entitats i centres educatius, sobre l’activitat i l’objectiu d’homenatge a totes aquestes dones.