Inaguració exposició Arpilleres del Punt Òmnia de SVH


Aquí estem Totes, les Arpillersites i la Dinamitzadora d’aquest taller i inaguració, molt contentes, satisfetes i Agraïdes de l’experència i vivencies del procés cosint cadascuna la seva pròpia història del barri de St. Josep tot passant una bona estona.
I alhora contentes i empoderades amb el resultat, exposant les seves obres artesanals i creatives, el dia de la inaguració al casal Cívic St. Josep de St. Vicenç dels Horts!!
Moltes Gràcies a les Arpilleristes per la seva dedicació, Implicació i compromís!! Gràcies a Tothom qui ens ha donat suport facilitant el fet de que que això fos possible!!
Gràcies a l’Ateneu de St. Roc de Badalona, que és el nostre referent més proper. I alhora ens ha han valorat i reconegut la nostra tasca introduïnt-nos, començant dins aquest món arpilleristic, alhora a formar part del Forum -Blog d’Arpilleres de Catalunya!!
I També Agraïm tot el Suport i Confiança Especialment a la que fins ara ha estat desde molt de temps la nostra entitat gestora Fundació Sociocultural ATLAS i la Silvia al capdevant!!
També agraïm a la responsable del Casal Cívic de St. josep, a on hi ha el Punt Òmnia, que ens ha facilitat l’espai per poder realitzar aquesta exposició!!
Així com agraïm la presència i l’acompanyament en la inaguració, a totes les persones que van assistir.hi!! I a qui vulgui venir fins a finals de gener a veure-la!!
Tant a l’exposició com és clar, al P.Òmnia, Hi Sereu Com Sempre, Molt Benvingudes I Benvinguts!! 🙂
antoniacarmen arpilleresjuliana arpillleresConchicandidaMercedestotes expo arpilleres