Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Excel·lent acollida a la xerrada sobre venda per Internet

Narcís Romà (5)Amb una molt bona assistència es va realitzar ahir la 2a xerrada del cicle de Jornades 2.0. Unes 40 persones van omplir la sala de l’Hotel Class de Valls per a sentir les explicacions del Narcís Romà  sobre comerç electrònic: Vols vendre per Internet? Les 10 coses que has de saber sobre comerç electrònic.

Podeu accedir a la presentació clicant a l’enllaç següent: 140507 xerrada ecomm Vallsgenera.

Recordeu que la propera xerrada serà dimecres 28 de maig a les 19.30 a l’Hotel Class. En aquesta ocasió el tema serà: Dones i TIC al món de l’empresa. Ens acompanyaran l’empresària Iolanda Gatell, directora i sòcia fundadora de CTAIMA i la Doctora en Administració i Direcció d’empreses i professora del Dept. de Gestió d’empreses de la URV, Teresa Torres.