Comença la nova temporada de les Jornades 2.0

josep_domingo-ferrer_20130913El proper dimarts 26 de gener s’inicia un nou cicle de les Jornades 2.0.

La  xerrada que iniciarà el nou cicle serà “Privadesa i seguretat en temps de megadades (big data)”, a càrrec de Josep Domingo Ferrer, catedràtic distingit de Ciència de la Computació i investigador ICREA Acadèmia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on dirigeix la càtedra UNESCO de Privadesa de Dades.

En Josep Domingo Ferrer té una àmplia experiència i formació en seguretat i la privacitat de les dades i una gran quantitat de premis i publicacions sobre el tema.

Les Jornades 2.0 es van iniciar la temporada 2012-2013 amb la voluntat d’apropar temes d’actualitat i interès relacionats amb les TIC al món empresarial i comercial. Creiem que les TIC són el motor que contribueix de manera fonamental a l’impuls de la innovació, el creixement econòmic, la millora de la competitivitat i productivitat de les empreses i comerços, i en general, la millora de les competències professionals i personals.
En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de màxima actualitat i comptarem amb la participació de diferents experts en temes com: privacitat i seguretat de les dades, ciutats intel·ligents (smart cities), les dades a la societat del coneixement, gamificació, etc.
La xerrada del dimarts 26 de gener serà a les 19.30 a l’Hotel Class de Valls.
Esperem que les xerrades preparades siguin del vostre interès i, com sempre, us hi esperem a tots i totes.
Es poden realitzar les inscripcions al tlf. 977612010http://bit.ly/1gWnig3

 

Fotos de la xerrada en aquest enllaç

Presentació:  Privadesa i seguretat en temps de Megadades

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *