Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Tic i noves formes de treballar a les Jornades 2.0

vallsgenera-jornades-omnia-2014-novembreEstem arribant a la recta final de les Jornades 2.0 d’enguany. El proper dimecres 26 de novembre la xerrada anirà de TIC i noves formes de treballar. Els nostres convidats seran el Ricard Faura i Homedes, cap del Servei de Societat de Coneixement, a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, actualment al Departament d’Empresa i Ocupació.

Comptarem també amb la col·laboració de professionals de Valls que ens explicaran la seva experiència concreta en diferents àmbits laborals: l’Elisenda Sánchez, teletreballadora; Jordi Flores, ecoxarxes, i Laia Benaiges, coworker.

La xerrada es realitzarà a l’Hotel Class de Valls  a les 19.30 h.  Les xerrades estan obertes a tothom.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

Recepció I.M.D.L. Vallsgenera (edifici Casa Caritat): carretera del Pla 37A. 43800 Valls

Telèfon: 977 612010

Formulari d’inscripció en línia:  http://bit.ly/1gWnig3

Facebook:  https://www.facebook.com/omnia.valls