Nova edició de les Jornades 2.0

facebookDimarts 3 de març comencem la 3a edició de les Jornades 2.0 a Valls.

En aquesta edició s’estrena un nou format que volem que sigui més participatiu, amb exposicions més curtes i més  d’un ponent en cada sessió incloent experiències pròximes, més obertes al debat amb els assistents, i al final, amb un tast de vi de la DO Tarragona de cellers de Valls i de l’Alt Camp.
L’objectiu d’aquestes jornades és apropar temes d’actualitat de noves tecnologies a empreses,  comerços  i emprenedors, encara que estan obertes a tothom interessat en els temes de les xerrades.  Cada sessió està dedicada a divulgar experiències d’èxit que fan ús les noves tecnologies per difondre l’empresa o el producte.

La primera jornada està prevista pel dimarts 3 de març, a 2/4 de 8 del vespre a l’Hotel Class de Valls, amb el tema “El món del 3D: aplicacions i propostes”, a càrrec de Mercè Gisbert, Doctora en Ciències de
l’Educació, Vanessa Esteve-González, Engiynyera Tècnica en Informàtica de Gestió  i Ferran Mas, professor de l’Institut Jaume Huguet i Comunity Manager de l’estoig digital.

Podeu participar a la xerrada, prèvia inscripció a:

IMDL Vallsgenera, Ctra del Pla, 37 A – 977 612010.

Inscripció en línia a : http://bit.ly/1gWnig3

Podeu descarregar el programa sencer AQUÍ.