Bona acollida a la primera xerrada de les Jornades 2.0 de 2015 – Tic & Vins

Amb bona acollida va començar dimarts 3 de març la 3a edició de les Jornades 2.0 amb la xerradaEl món del 3D: aplicacions i propostes. Aquesta edició presenta algunes novetats respecte les edicions passades i vol ser més participativa i crear diàleg entre els ponents i els assistents, aclarint dubtes i animant a la reflexió i debat sobre el tema de la xerrada. També incorpora una petita xerrada explicativa i un tast de vi a càrrec de diferents cellers de la zona.

En aquesta primera xerrada han participat la Mercè Gisbert, Doctora en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i especialista en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a l’educació. La Mercè ha estat directora de l’Institut Ciències de l’Educació i Vicerectora de Política docent de la URV. Acompanyava a la Mercè la Vanessa Esteve, enginyera tècnica en Informàtica de Gestió i realitzant actualment el doctorat en Tecnologia Educativa. Totes dues van presentar el marc general del món del 3D, de les seves aplicacions actuals i de les seves potencialitats a diferents àmbits, tant a la indústria com al comerç, el turisme i l’ensenyament.

Seguidament, el Ferran Mas, professor de l’INS Jaume Huguet, catedràtic d’ensenyament secundari i Community Manager de l’Estoig Digital i Factoria 3D, va exemplificar aplicacions concretes al món de l’ensenyament i va reflexionar sobre la velocitat del canvi tecnològic i les seves implicacions i reptes al món de l’escola. Acabades les ponències es va debatre sobre el tema amb els assistents.

L’Elisa Ribé, del Celler Mas Bella de Masmolets, va explicar les característiques del seus productes per finalment passar al tast de vi.

La propera xerrada es realitzarà dijous 26 de març a les 20.30 h. En horari especial per a afavorir l’assistència dels comerços de Valls, ja que el tema a tractar serà: Comerç electrònic i Màrqueting digital: SEO, SEM i posicionament web. En aquesta xerrada intervindran el Narcís Romà, com a expert en el tema de Comerç electrònic i dos casos pràctics de la nostra ciutat: en Josep Guasch i Padró, de La Renovació, larenovació.com i l’Anna Setó, de licoranna.com.

Us deixem aquí algunes fotos de la jornada i la presentació de la MercèGisbert i la Vanessa Esteve. Properament penjarem la  presentació de  Ferran Mas.

Presentació Mercè i Vanessa