El món del vi a Internet, tancarà aquesta edició de les Jornades 2.0

ProgramaAquest proper dijous 18 de juny  tancarem aquesta primera part de cicle de Jornades 2.0 Tics & Vins que van iniciar al març.

Aquests tallers de sensibilització que vam començar fa 3 temporades han volgut acostar diferents aspectes i temàtiques d’interès i actualitat en relació amb el món de les TIC. També s’ha intentat apropar als professionals, comerços, professionals i ciutadania, en general, casos propers d’utilització de les TIC, explicada de primera mà pels seus protagonistes.

Aquesta edició, TIC & Vins ha incorporat, entre d’altres, la participació de diferents cellers de la zona de la DO Tarragona i com a cloenda tindrem la xerrada “El món del vi a Internet”, a la qual assistiran com a ponents: Xavier Domènech, gerent de la Cooperativa Falset Marçà,  Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i bloguera, i Adam Albert, coordinador d’enoturisme, imatge i disseny de la Vinícola de Nulles.

El tast de vi anirà a càrrec d’Adernats.

Com sempre, la xerrada serà a les 19.30 h a  l‘Hotel Class de Valls.

Esteu tots i totes convidats. L’assistència és lliure.

Podeu participar a la xerrada prèvia inscripció a:

IMDL Vallsgenera, Ctra del Pla, 37 A – 977 612010

Inscripció on line a : http://bit.ly/1gWnig3

Fotos Jornada

Presentació Ruth Troyano