Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Jornades 2.0: Construint una ciutat intel·ligent

santi2-1024x683Ja tenim a punt la nova xerrada del cicle Jornades 2.0: “Construint una ciutat intel·ligent”.

En aquesta ocasió el nostre ponent serà  Santiago J. Castellà Surribas,  que ens parlarà de ciutats intel·ligents. Tindrem l’oportunitat  d’aclarir conceptes relacionats amb el tema de smart cities i també de conèixer les oportunitats que pot oferir al nostre territori  per a impulsar projectes locals. Segons les seves paraules: “Cal portar a tot el territori, des dels espais més rurals als més industrials, la lògica de l’economia i la societat del coneixement. En un món en xarxa tots tenim les mateixes oportunitats”.

En Santiago Castellà és Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, impulsor i director de projectes de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i professor del Postgrau Social Smart de la Universitat de Barcelona, a més d’un extens currículum.

Tindrem l’ocasió de sentir les seves explicacions:

Dimecres 24 de febrer a les 19.30 h a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions:

 http://bit.ly/1gWnig3 o trucant al 977 612010.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la Jornada en aquest enllaç i el reportatge a la web de la Xarxa – Òmnia.

També us deixem a continuació l’enllaç a la presentació del Santi Castellà: SmartCities.valls