Ens presentem… som el nou equip de coordinació de la Xarxa Òmnia format per 7 persones, repartides pel territori català que hem estat vinculades al llarg de la seva trajectòria professional al món dels Punt TIC.

equiptto2010

La nostra tasca com a persones Tècniques Territorials d’Òmnia-TTO consisteix en:

* Oferir suport metodològic, formatiu i recursos

* Dinamitzar i treballar per la qualitat de la Xarxa Òmnia

* Potenciar el treball en equip i fomentar la relació entre Punts

* Participar i compartir el vostre dia a dia

Comencem aquesta etapa amb molta il·lusió i estem convençuts de que entre tots i totes aconseguirem fer realitat de la Xarxa en l’any del seu 10è aniversari!!!

Ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar una primera reunió per coneixer-nos i començar junts a treballar.

…i no volem començar la nostra tasca sense abans compartir uns quants desitjos:

L’Anna de Barcelona i TTO de Barcelona… que el projecte Òmnia es mostri en tot els seus significats i vessants en cada punt òmnia, és a dir, un referents d’e-inclusió i dinamització comunitària. I per això cal que tots i totes les persones que hi treballem creguem en el projecte i treballem per fer-lo realitat (cadascú des del seu rol: persones dinamitzadores, coordinadorsE/s, TTOs, entitats…)

Laia de Barcelona i TTO del Baix Llobregat i Vallès Occidental… que les il·lusions es materialitzin en peces per a la construcció del que somiem.

Maurici de Cerdanyola i TTO de LLeida, Alt Pirineu-Aran, Tarragona i Terres de l’Ebre… brindo per vosaltres i per la il·lusió que posem en aquest projecte, per tot allò que ens queda per aprendre, per tot allò que desitgem, per tots els somnis que abraçarem plegats.

Núria de Ribes de Freser i TTO de Girona i Catalunya Central… que tot i la distància física que ens separa ens puguem sentir més aprop que mai!

Ara ja sabeu els nostres desitjos… només ens falta coneixer-vos a tots i totes… ens veiem en el vostre Punt Òmnia!!


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce