Aula Clic
http://www.aulaclic.es/
Es tracta d’un web amb nombrosos cursos sobre temes d’informàtica personal. No cal registre i hi ha una opció de pagament que permet descarregar els materials dels cursos en format PDF.
Les explicacions són prou clares amb moltes captures de pantalla i petits vídeos que amplien les explicacions escrites.
En castellà.

The Live Manual Project
http://www.livemanual.info
Es tracta d’un web repositori de manuals que a més a més es poden ampliar i/o modificar de forma col·laborativa. L’accés als manuals és lliure, però si volem modificar o aportar material haurem de registrar-nos. L’eina permet fer manuals personalitzats agafant seccions de diferents manuals ja existents i agrupar-los en diferents formats o imprimir-los en paper. Alguns continguts estan en castellà i d’altres en català.

acTIC
http://actic.citilab.eu
En aquesta adreça trobareu els continguts formatius per preparar l’acreditació acTIC en un triple format: text/imatge, vídeo i àudio. L’accés és completament lliure. De moment només es pot accedir als continguts de les 6 primeres competències a nivell bàsic.En català.

Aula Mentor
https://centrovirtual.educacion.es/mentor/inicio.html
Es tracta d’una oferta formativa no només referida a temes TIC sinó també d’idiomes, salut, medi ambient i que inclou tant cursos oberts gratuits com cursos tutoritzats amb un periode de matrícula concret i amb un cost variable.
Els materials estan en castellà.

L’ordinador pràctic
http://recursos.fundacionesplai.org/metodologia/login.asp
Es tracta d’un recurs que ofereix un formació en línia de 7 mòduls d’alfabetització en TIC sota entorn Windows XP i Office 2003. Requereix un senzill registre i es troba traduit a diferents idiomes a part del castellà.

Observatorio tecnológico
http://observatorio.cnice.mec.es
Web de recursos, tallers, tutorials i manuals sobre nombrosos temes, d’accés lliure i gratuit en llengua castellana. Molt
recomenable per la diversitat de temes i la qualitat dels materials.

Portal de recursos de La Sequia
http://www.lasequia.org/tallers/
Al portal d’associacions la Sequia de Manresa disposeu de diferents manuals per treballar temes TIC d’iniciació en català i amb un accés totalment lliure. El web permet descarregar comprimits els materials o visualitzar-los en línia.

Videotutoriales.com
http://www.videotutoriales.com
Un web històric dels videotutorials.Hi ha una quantitat enorme de videotutorials en castellà sobre temes TIC de tots els nivells de dificultat.

Materials de formació XTEC
http://www.xtec.cat/fie/formaciotic/dvdformacio/materials.htm#tecnologies
La xarxa telemàtica educativa de Catalunya posa disposició de tothom un recull nombrós i amb materials de qualitat en català sobre temes TIC entre d’altres mitjançant la publicació anual d’un DVD i també en línia a través de l’adreça que us facilitem. Passareu hores mirant tot el que ofereix.

Cursos UOC-SOC
http://www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_es/ciutadans/formacio/formacioVirtual.html
El Servei d’Ocupació de Catalunya en col·laboració amb la UOC ofereix diferents cursos no presencials per persones en situació d’atur a través del web en llengua castellana i catalana sobre temes TIC i d’altres. Per accedir cal complir un requeriments que podeu consultar al web que us facilitem.

Recursos per l’ús d’Internet de la Fundación Esplai
http://navegacionseguratelecentros.wordpress.com/
http://usopracticodeinternet.wordpress.com/

La Fundación Esplai posa a la nostra disposició un conjunt de fitxes i recursos sobre gestions i utilització segura d’Internet. Es pot accedir lliurement i està en castellà


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce