VISITA SOLIDÀRIA


El passat dilluns, el grup de Pinterest i pintura artística vam compartir la nostra activitat, amb una de les usuàries més veteranes i estimades del Punt. Aquesta usuària es diu Adelina. Ella és empàtica, alegre, comunicativa, generosa i, gaudeix compartint la seva rica experiència de vida amb els usuaris. Té 86 anys i ve al Punt des dels seus inicis; va aprendre a escriure i a llegir a través de les tics, cosa que l’omple de satisfacció ja que així ha pogut, entre altres coses, escriure els seus poemes i escrits. Actualment ha estat operada d’un genoll per poder tenir una millor qualitat de vida, ja que portava dos anys gairebé sense sortir de casa, ja que l’estat de les seves cames li impedia sortir i realitzar activitats quotidianes. Una de les poques coses que va continuar fent, amb gran esforç i per que viu molt a prop del Punt, va ser continuar amb aquesta activitat.

La vam visitar amb la gran sorpresa per part d’ella, que es va posar molt contenta. Ella va tenir molt de suport per part del grup. Adelina és una persona que fa d’eix i té un magnetisme que facilita i consolida la amistat del grup. Vam compartir un esmorzar, que entre tots vam portar.

Va ser una estona plena d’alegria, motivació i entusiasme per Adelina, “un xut d’energia” per ella  i aquesta acció va servir per donar més cohesió i crear vincles d’amistat més profunds.

mandalas 1mandales 2mandales 3Mandalas 4