Benvolguts i Benvolgudes persones

Dinamitzadores i Responsables d’entitats de Punts Òmnia,

 Ens presentem… som el nou equip de coordinació de la Xarxa Òmnia format per 6 persones, més 3 fent tasques de coordinació de l’ODC repartides pel territori català que hem estat vinculades al llarg de la seva trajectòria professional al món dels Punt TIC.

ttos-640x480.jpg

 La nostra tasca com a persones Tècniques Territorials d’Òmnia-TTO consisteix en:

 * Oferir suport metodològic, formatiu i recursos
* Dinamitzar i treballar per la qualitat de la Xarxa Òmnia
* Potenciar el treball en equip i fomentar la relació entre Punts
* Participar i compartir el vostre dia a dia

 Comencem aquesta etapa amb molta il·lusió i estem convençuts de que entre tots i totes aconseguirem fer realitat de la Xarxa en l’any del seu 10ª aniversari!!!

 Ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar una primera reunió per coneixer-nos i començar junts a treballar.

 …i no volem començar la nostra tasca sense abans compartir uns quants desitjos:

 L’Anna de Barcelona i TTO de Barcelona… que el projecte Òmnia es mostri en tot els seus significats i vessants en cada punt òmnia, és a dir, un referents d’e-inclusió i dinamització comunitària. I per això cal que tots i totes les persones que hi treballem creguem en el projecte i treballem per fer-lo realitat (cadascú des del seu rol: persones dinamitzadores, coordinadorsE/s, TTOs, entitats…)

 Gabri de Sant Boi i TTO del Baix Llobregat i Vallès Occidental…. que aquesta experiència de coordinació pugui donar visibilitat a l’esforç i la bona feina que es porta fent al projecte Òmnia des de fa 10 anys.

 Esteban de Barcelona i TTO de Barcelona…  que todo el esfuerzo y la ilusión que le estamos poniendo todos a esa nueva etapa, de buenos frutos.

 Miriam de Valls i TTO de Tarragona i Terres de L’Ebre…  que tinguem una bona experiència on tots (dinamitzadors, usuaris, nosaltres….) aprenem uns dels altres (sempre per millorar 🙂 )  i fer-nos millors persones ( del que ja som) que passem molt bones estones i riguem molt

 Olga de Sort i TTO de LLeida i Alt Pirineu-Aran… m’agradaria que aconseguessim sumar petits esforços i que es convertissin en el canvi necessari.

 Núria de Ribes de Freser i TTO de Girona i Catalunya Central… que tot i la distància física que ens separa ens puguem sentir més aprop que mai!

 Ara ja sabeu els nostres desitjos… només ens falta coneixer-vos a tots i totes… ens veiem en el vostre Punt Òmnia!!


  • Categories

  • Informació Òmnia

  • El núvol

  • Archives

  • Repositori Tasta'm

  • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • logoomnia

    logopunttic

    logobenestarsocial

    logofce