Els passats dies 9 i 16 de Febrer van tenir lloc dues jornades de formació del nou equip creat per desenvolupar les funcions de persones Tècniques Territorials d’Òmnia.

En la primera jornada es va comptar amb la presència de tot l’equip de TTO’s de FCE i a més, amb la participació de les Tècniques de la DGACO, Sònia Castro i Mercè Pedrosa, on la sessió va servir per compartir els elements claus del projecte, la situació actual i els reptes de futur plantejats amb la creació de l’Oficina de Dinamització Comunitària-ODC.

 reunioodc_ot-640x480.jpg

En un any de crisi i retallades pressupostàries, però també amb la satisfacció de fer 10 anys com a projecte pioner en el treball de l’e-inclusió amb la ciutadania,  s’assumeix el repte d’unificar l’acció de dinamització i coordinació de la Xarxa Òmnia per revertir en la millora qualitativa de la tasca de les persones dinamitzadores.

 En la segona jornada es va poder comptar amb la participació de 4 persones integrants de l’Oficina Tècnica (Esther S, Anna I, Xavi A. i Martina M.) on es van treballar temes relacionats amb les funcionalitats del Portal de la Xarxa Òmnia, la necessitat de treballar en equip entre les dues oficines (ODC+OT) per millorar l’acció davant els Punts Òmnia o la coordinació en l’atenció i el funcionament del servei d’incidències.

Han estat dues jornades intenses però creiem que efectives on Núria, Olga, Esteban, Míriam, Gabri, Anna, Montse, Noe i Cesk han compartit amb les membres de la DGACO i de l’OT un espai de treball conjunt per tal de generar les suficient sinèrgies per atendre la realitat canviant de la Xarxa Òmnia.


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce