Començo la meva trajectoria pel bloc i així, entre tots i totes, engreixar-lo de contingut.

Després d’uns dies d’atabalament continuat degut a un excés d’informació que calia anar distribuint a cada lloc pertinent del meu cap, crec que els conceptes ja es van arxivant al seu lloc i que la coordinació territorial ja comença a rullar.

Les reunions ja estan totes programades i, tot i que amb el recurs del mail no n’hi ha hagut prou, ha estat fàcil trobar dia i hora amb els i les dinamitzadores.

Realitzant trucades als PO m’he trobat de tot, dels que estan assebentats dels nous canvis, dels que no, dels que son dinamitzadors o dinamitzadores fa molt de temps i d’altres que s’acaben d’incorporar fa molt poquet. També Punts que encara s’han d’inaugurar i algun que no té personal… com veieu molta diversitat de situacions i realitats.

En quant a reunions fetes no puc ser gaire extensa, només n’he fet 1 i amb la dinamitzadora va anar molt bé i l’experiència va ser gratificant. No vaig ser tan benvinguda per part del president de l’AAVV però crec que va ser més per una manca d’informació que res més….

Treballar amb un equip de manera virtual em despertava curiositat i por al mateix temps. Vist el resultat d’aquests dies n’estic contenta. Ens trobem sovint per la xarxa i em sento recolzada i acompanyada per tots i totes.

Per ara el meu desig expressat en el seu dia es va complint i les distàncies s’han escurçat gràcies a les noves tecnologies i a la voluntat de tots nosaltres a que així sigui.

Gràcies companys i companyes per col·laborar a fer-me gaudir d’aquesta nova feina!

Núria Perpinyà


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce