Com a TTO de Lleida i Alt Pirineu he començat el treball de reunir-me amb diferents persones dinamitzadores de territori amb l’objectiu de començar a detectar les sinèrgies que es poden compartir per tal de fer Òmnia.

El contacte amb les diferents persones està sent molt gratificant i espero més aviat poder explicar tot plegat amb tot tipus de detall però ara aprofito per penjar algunes imatges d’aquests dies, com podreu comprovar, el seguiment i la dinamització per aquestes terres no té res a veure amb la Catalunya més urbanita i….com diuen que una imatge val més que mil paraules, no? doncs aquí teniu…

anant_cap_a_la_seu.jpg

Port del Cantó, anant cap a La Seu

po_solsona_ext.jpg

PO de Solsona

po_laseu.jpg

PO La Seu

Olga Cuevas i Melis


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce