El Punt Òmnia Escodines compta aquest any amb un grup de 10 religioses josefines (o filles de Sant Josep) que participa de manera més o menys estable en els tallers que s’hi duen a terme. Durant el curs hi ha un taller estable setmanal d’iniciació a la informàtica on hi participen una mitjana de 5 religioses. Dues més estan integrades en tallers específics (Internet) i dues més estan pendents, ara per ara, d’entrar en algun taller d’informàtica avançada de cara el proper trimestre.

Gairebé totes les religioses havien fet tallers d’informàtica anteriorment. Unes quantes havien anat al Punt Òmnia de Lleida i quan les van traslladar a la residència de Manresa van buscar si aquí també hi havia Òmnia. I van trobar el Punt Òmnia Escodines, que està a menys de 100 metres del casal.

En general, són alumnes molt motivades i agraïdes, que gaudeixen amb totes les activitats proposades. Volen estar al dia de tot i si senten alguna cosa a la TV ho volen comentar i descobrir. Algunes, fins i tot, venen en hores d’ús comunitari per enviar correus electrònics als seus familiars que viuen en altres punts de l’Estat.

“Quan comences a conèixer les monges et dones compte que nosaltres, la societat, té molts prejudicis.”

Alba Rodríguez, Dinamitzadora PO Escodines

Olga Cuevas i Melis, TTO Lleida


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce