Alfabetització digital de famílies  de les Llars d’Infants de Manresa

Al Punt Òmnia La Balconada de Manresa han començat unes classes molt especials. Es tracta d’un curs d’alfabetització digital per pares, mares, avis i àvies dels nens de 0 a 3 anys de les llars d’infants de Manresa que gestiona l’empresa 6TELL.

El curs té una durada de 10 sessions d’ 1,5 hores cada una i es fa a l’aula del La Balconada de Manresa. En aquesta convocatòria hi assisteixen 8 persones, de 3 llars d’infants diferents.

L’objectiu d’aquest curs és que les famílies tinguin els coneixements necessaris per educar els seus fills en l’àmbit de les TIC i aconseguir que en facin un ús correcte i responsable. Aquests nens són nascuts digitals i per tant la tecnologia està present en les seves vides des de que neixen. En canvi, els pares no ho són. La tecnologia s’està incorporant en el seu dia a dia a marxes forçades, i per tant no tenen cap model a l’hora d’educar els seus fills en aquest terreny. Aquest curs els serà d’una gran ajuda en el futur més pròxim.

En l’organització d’aquest curs han col·laborat la dinamitzadora del punt y el coordinador d’els Espais Familiars de Manresa, amb el suport de la tècnica del Pla de desenvolupament comunitari, l’Associació de Veïns de La Balconada i l’Ajuntament de Manresa.

Per més informació: La Balconada de Manresa, 6TELL

Projecte Alaida

El Punt Òmnia dels Serveis Socials del Centre Històric de Lleida ha començat els cursos del Projecte Alaida, dirigits a l’alfabetització digital de dones en edat laboral per a la millora de la seva qualificació professional. Aquests grups de dones precisen treballar habilitats de presència personal, puntualitat i normes amb l’objectiu de poder dur a terme cursos de formació i millorar les seves aptituds per accedir al món laboral. Al punt assisteixen quatre grups de 8 dones, una hora a la setmana i està previst que aquests tallers durin fins desembre. El període d’inscripcions està obert tot l’any.

Aquest projecte s’insereix dins els Tallers de Promoció Social de l’Ajuntament de Lleida. i és una acció subvencionada  pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel programa de projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Per més informació: Edu Vendrell, 973 233 608

Dinamitzadora PO La Balconada, Maria Tejada
Dinamitzador PO
Serveis Socials del Centre Històric de Lleida, Edu Vendrell
TTO Lleida, Olga Cuevas i Melis


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce