El divendres dia 26 de juny vam celebrar la primera reunió grupal on hi van assistir els representants dels punts Òmnia de Torreforta, Camp Clar, Reus, Constantí, Prades-Montsant i Vandellòs.


Com a tema clau vam treballar la Comunitat Òmnia. Es va presentar cada apartat, com funciona i vam començar a utilitzar-la. De seguida es va veure que és una bona eina per estar en contacte amb els altres punts Òmnia que es desconeixen per complert, per fer xarxa.

En Jordi, dinamitzador de Camp Clar comentava “està clar que es necessita una mica de temps però és una bona eina per centralitzar i aprofitar el coneixement dels meus companys,  preguntar dubtes o suggerir activitats. De fet, moltes vegades perdem el temps buscant correus endarrerits i molts de nosaltres tenim els mateixos dubtes i inquietuds”.

Dintre de la comunitat vam treballar en el nostre Grup Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Ja hem obert les primeres discussions per començat a treballar en grup (servidor bluetooth perquè els usuaris rebin en el seu mòbil les últimes novetats de les activitats que es desenvolupen en el punt i poder proporcionar accés a Internet en els mòbils dels usuaris), compartir activitats per treballar entre els usuaris dels diferents punts (joves i gent gran en línea), plantejar propostes o dubtes.

La trobada de dinamitzadors cara a cara és un moment molt gratificant per tots ells i per mi, com a tècnic territorial. El poder ajuntar diferents realitats de cada punt i municipi i conjugar maneres de treballar conjuntament fa que la xarxa es faci realitat.

El dinamitzador de Reus, Alex Mangas ens comenta: “La veritat és que aquest tipus de trobades resulten molt gratificants i ens serveixen per a conèixer-nos una mica més ja que de vegades la separació física entre els diferents punts fa que estiguem una mica aïllats entre nosaltres”.

Podeu consultar les aportacions de l’Alex Mangas, dinamitzador del PO Sant Josep Obrer de Reus, en el seu bloc http://blog.xarxaomnia. org/josepobrer/2009/06/30/reunio-de-dinamitzadors-de-la-xarxa-omnia-detarragona

I el missatge final per part dels dinamitzadors va ser : “Quan tornem a fer la propera?

Miriam Garcia
TTO del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce