Anna Rosinés Pons

Estudis: Diplomada en Educació Social i llicenciada en Publicitat i relacions públiques.

Anys en el Projecte: La meva experiència amb les “TIC socials” és va iniciar el 2006 coma dinamitzadora del Red Conecta Diagonal de Barcelona, una experiència que em va introduir al món de les noves tecnologies com a eina desenvolupament comunitari. Al projecte Òmnia em vaig incorporar l’any 2008, com a dinamitzadora del nou punt Òmnia centro cultural gitano La Mina, a Sant Adrià de Besós. Va ser una gran experiència professional i personal plena de reptes i nous aprenentatges! Actualment, treballo coma dinamitzadora de la CiberCaixa Badalona Sud al barri de Sant Roc de Badalona i com a tècnica territorial del projecte Òmnia…
Càrrec o responsabilitat en l’ODC: A l’ODC estic etiquetada com a tècnica territorial d’Òmnia d’una part de la vegueria de Barcelona (sóc la referent dels punts de Barcelona ciutat, Sant Adrià dels Besós, Badalona, Mataró, Terrassa i el Vallès Oriental). Però això de tècnica territorial sona estrany… m’encarrego de la dinamització (és a dir, fer xarxa) i seguiment dels punts Òmnia (és a dir, donar suport i recolzament en el dia a dia del punt).

Què destacaries de la teva feina dins l’ODC? Bona pregunta…! Destaco la voluntat de treballar per la màxima qualitat de les accions que duem a terme i la proximitat que procurem tenir amb les persones dinamitzadores.

Què ressaltaries del projecte? Crec que hi ha tres punts claus del projecte: el poder transformador, l’empoderament i el seu potencial innovador. M’explico… els Òmnia treballem per i amb la ciutadania a través de projectes de tarannà més formatiu o laboral però que el que pretenen és transformar algun aspecte del seu context més immediat a través de l’empoderament dels i les seves participants (està clar que el punt no canvia res, sinó que són les persones les que tenen capacitat de transformar!). El fet de treballar amb les noves tecnologies i combinar-les amb altres tipus de recursos i dinàmiques pedagògiques ens permet ser un laboratoris didàctics, és a dir, ser innovadors en la nostra pedagogia, didàctica i accions.

Quin significat té per tu el 10è aniversari d’Òmnia? Hi ha aniversaris que esdevenen una oportunitat per a fer un stop&go. Una parada per a mirar enrere i reconèixer tota la bona feina realitzada per  part de totes les persones que treballen a Òmnia i revisar aquells aspectes que cal millorar del projecte. I un continuar treballant, amb eufòria, passió i actitud innovadora, per donar resposta a les noves necessitats i demandes social. Moltes felicitats a totes les persones Òmnia!!!


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce


Forma part de: