Antonio Cazorla Lopez

Entitat que representa: Associació de Veïns de Montserrat (Terrassa)
Punt Òmnia: PO Montserrat de Terrassa
Anys a la Xarxa Òmnia: 10

Com a responsable… què veu que aporta Òmnia a la seva entitat?

Des de que el punt va començar a funcionar ens ha permès formar a totes i cadascuna de les persones que formen l’entitat, ja sigui en tasques puntuals com en activitats programades. De la mateixa manera s’han establert col·laboracions en ambdós sentits, tant en projectes de la mateixa associació com en les necessitats que el Punt tingui dins del barri i/o en el seus projectes de transversalitat amb altres Grups de Treball o projectes del territori.

Com va néixer la voluntat de tenir un Punt Òmnia?
El barri de Montserrat, amb més d’un 80% d’immigració, té un alt risc de caure en una fractura digital clara, així que el projecte Òmnia es una de les fórmules més encertades per començar a fer arribar les noves tecnologies a tots i totes i permetre l’accés a aquest “nou món”, per aquells als que els hi era impossible accedir. El exemple més clar d’aquesta necessitat fa 10 anys, és el fet que avui en dia, el Punt continua tenint les mateixes necessitats que quan va obrir, el que fa a aquest espai un punt de referència dins del barri.

I per acabar, com valoren que Òmnia hagi celebrat els seus 10 anys?
Que un projecte així compleixi 10 anys, ens demostra que aquest va ser i és un encert a l’hora d’afegir recursos als barris que tenen mes problemàtiques socials. També deixa patent que si tenen bona sintonia amb les entitats, els grups de treball i la resta de projectes de l’entorn poden seguir essent unes eines molt importants a l’hora de treballar sobre el territori a l’hora de fer, formar i compartir xarxa.


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce