Sempre és important que els Punts Òmnia-PO tinguin moments de reflexió, de fer una aturada i descobrir com és la Xarxa, la seva diversitat, creativitat i font de treball constant per incidir en la millora de les habilitats i competències digitals de la ciutadania.

noticia-1eraniversari-isonaUn primer any en el que, tot s’ha de dir, l’impacte de les activitats programades per part de la dinamitzadora Núria Boixadera, la participació no només de la gent d’Isona si no de tot el municipi, l’agradable sorpresa que significa per a l’entitat, Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà, i l’aportació de disposar d’un servei com aquest a l’abast de la gent de la comarca, són realment els elements que donen valor al repte d’inaugurar ara farà un any el primer Punt Òmnia en la comarca del Pallars Sobirà.

La jornada ens va servir també per reflexionar sobre el projecte social que és Òmnia, trencant amb les falses percepcions que les persones usuàries es poden portar creient que es troben davant d’una àula informàtica.

Aquí teniu la presentació i la menció al treball social que es desenvolupa en en Punts Òmnia com ara Tortosa, Barberà, La Seu d’Urgell, Mataró… tot un conjunt d’experiències que han permès a la ciutadania d’Isona i Conca Dellà pensar i repensar nous reptes, noves propostes i… més feina per la Núria per desenvolupar en el seu Punt Òmnia!

Ara, esperem poder participar amb una nova xerrada amb la bona gent d’Isona, però aquest cop, gaudint de les explicacions de les seves experiències amb les TIC.
Cesk Gasulla Ramon
Equip Oficina  de Dinamització Comunitària-ODC
Xarxa Òmnia

 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce