Des del Punt Omnia del Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, a Montblanc, disposem de dues aules mòbils, una amb 10 portàtils amb Windows XP i l’altre amb 14 amb Windows Vista, a vegades dividim la de 14 deixant-ne dues de 7, d’aquesta manera tenim la possibilitat d’estar “instal·lats” fins a tres municipis de la Conca de Barberà a la vegada.

Des d’aquesta web es pot consultar tota la informació de la iniciativa: http://www.concadigital.cat/telecentres/aulamobil.php

Actualment estem a tres pobles i el que fem es fer els cursos que ens demanen els alcaldes, presidents d’associacions, etc.. que a la vegada aquests enquesten a la ciutadania per saber què és el que més interessa.

En la següent web ens fan “la comanda” http://www.concadigital.cat/aulamobil.php, i nosaltres ho planifiquem per persones apuntades (prioritat) i per disponibilitat (mirar de no fer a la vegada pobles molt allunyats entre sí, per optimitzar el màxim possible els desplaçaments).

Els pobles repeteixen, ja que, els agrada donar aquest servei a la seva gent i a més gratis!!

També informem de la ruta que estem fent aquí : http://www.concadigital.cat/telecentres/ruta.php

Cada any té més èxit ja que els cursos són totalment gratuïts tant pels alumnes com pels ajuntaments i associacions que ens ho demanen.  Nosaltres portem tot el material necessari (PCs, projectors, Punts d’accés WiFi, etc…) i el professorat, i el municipi ens deixa el local i “ens vigila” aquesta infraestructura mentre no s’està fent el curs. En cas que el curs requereixi d’Internet ens deixen connectar a la seva connexió el nostre WiFi.

Al finalitzar els cursos es fan enquestes als alumnes tant de valoració de l’activitat i del professorat com de noves tecnologies i serveis a la comarca

Gerard Llopis
Centre d’iniciatives empresarials de la Conca de Barberà.
Montblanc

Maurici Jaumandreu
Tècnic Territorial Òmnia Tarragona i Terres de l’Ebre


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce