Un any més  arriba el moment  de celebrar el Dia Internacional  de  la Internet Segura. Aquest acte, que ja té 8 anys de vida i es celebra sempre el segon dimarts del mes de febrer, està organitzat per INSAFE, la Xarxa Europea que vetlla per la seguretat a Internet. El tema central d’aquest any és “la Vida Virtual” acompanyada de l’ eslòganés més que un joc, és la teva vida”.

)

Aquesta cita es celebrarà a més de 60 països de tot el món, intentant mostrar com la nostra presència a les diferents eines virtuals com la web, les xarxes socials, els jocs en línia, etc; és sempre des d’una posició responsable i segura, principalment entre els menors i els joves.

Des de l’Oficina de Dinamització Comunitària volem potenciar aquesta celebració a la Xarxa Òmnia, i també, tot i que son molts els Punts Òmnia que ja ho treballen en el seu dia a dia, donar-li un to més festiu i d’importància a aquest tema.

S’ha treballat des de diferents canals:

 • Per poder recollir recursos, activitats dels Punts Òmnia, idees relacionades, materials de consulta, etc., es poden compartir a través de la Comunitat virtual, concretament en el grup materials per treballar la seguretat a Internet, en el qual totes les persones dinamitzadores hi poden participar i compartir tot el seu coneixement respecte a aquesta matèria.
 • S’ha publicat un Tasta’m específic per a treballar per a una internet segura, dotant de recursos i enllaços molt interessants per poder treballar aquest tema als Punts Òmnia.
 • S’ha creat una presentació amb un bon recull de consells a tenir en compte per poder treballar per fer Internet cada vegada més segura i incidir així en les persones usuàries per a la seva conscienciació i coneixement. Voleu veure-la?

Només ens resta esperar que es realitzin moltes activitats i accions als Punts Òmnia relacionades amb la internet segura per tal de formar part d’aquesta iniciativa de nivell mundial.

Molt bona feina a tots i totes!

Núria Perpinyà, tècnica ODC.


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce