L’aprenentatge i sobretot l’adquisició d’un idioma és un procés llarg que necessita d’una pràctica el més real i contínua possible. Les possibilitats de la xarxa no només com a repositori de coneixements sino també a nivell de comunicació amb altres persones la fan un canal ideal per accedir a nombrosos recursos i espais per aprendre o millorar el nostre nivell d’anglès: serveis per exercitar la parla i l’escolta, exercicis, apunts, tests… A continuació us presentem alguns d’ells organitzats per seccions amb la idea de que pugueu triar el que necessiteu en cada situació.

Com sempre, us invitem a que compartiu amb nosaltres d’altres que coneixeu.

http://blog.xarxa-omnia.org/odc/tastam-recursos-per-aprendre-angles/

Sandra Partera
Gabriel González
Tècnics de l’ODC de la Xarxa Òmnia. • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce