Va ser a la Jornada de la Internet Social de 2009, quan des de la Xarxa Òmnia es va definir la inserció sociolaboral com una línia estratègica del projecte. Això significava adoptar el treball per la inclusió laboral com un dels eixos de treball davant del qual tot Punt Òmnia havia de poder donar resposta. Ara, gairebé dos anys després, podem veure ja amb millor perspectiva com s’ha elaborat aquest treball i què en podem destacar que serveixi de mostra significativa per al conjunt de la Xarxa.

Per tot això, us oferim a continuació una presentació que, d’una banda, mostra una conceptualització de la situació actual de l’atur, claus per a la comprensió i la superació de les conseqüències que aquest genera. Així, s’aborden conceptes com valor afegit, la importància de la formació, es mostren vídeos explicatius de l’evolució de l’atur, casos d’èxit en innovació empresarial, i alhora es presenten reflexions extretes de persones expertes.

Alhora, la presentació que segueix ens ofereix una visió de conjunt de com s’està treballant la línia de la inserció sociolaboral a la Xarxa Òmnia, amb dades quantitatives, elements de la metodologia de treball amb persones en situació d’atur, informacions sobre el treball comunitari amb altres programes i serveis, i enllaços que ens poden ser d’utilitat per reflexionar sobre de quina manera estem enfocant el treball en aquesta línia estratègica i donant resposta a les difícils necessitats socials actuals.

Esperem que us sigui d’utilitat!

Maurici Jaumandreu
Tècnic territorial de la Xarxa Òmnia

 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce