Activitats infantils

 

edu365edu365 L’edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de les escoles i instituts del país i les seves famílies, tot i que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi apareixen.

JClic-logo

 

JClic  Biblioteca d’activitats creades per educadors i educadores, a través d’aplicacions Clic. Activitats per totes les edats.

code org

CODE.org  Aprèn a programar amb l’Angry Birds. Un joc per a infants, que ajuda a  familiaritzar-se amb codis oberts de programació com és l’Scratch.

 

superjocs

 

SUPER JOCS   Recull de jocs educatius

 

 

cristicCRISTIC  Jocs educatius per infantil i primària. Més de 500 jocs educatius online per a que puguis aprendre a la vegada que et diverteixes. Els jocs estan organitzats per cursos i per assignatures.

 

juegos-para-niños4

 

JUEGOS INFANTILES  Jocs infantils per a Primària (en castellà). Puzles, trobar diferències, jocs classificats per àrees temàtiques, papiroflexia, etc.

diariwin2013

DIARI WIN  És un diari digital familiar dirigit a alumnes d’una edat entre els 8 i els 12 anys amb informació en format notícies i videojocs. (Cal registrar-se)

 

trencaclosquesTRENCACLOSQUES  Trencaclosques.cat és un web on pots fer molts trencaclosques online.  Hi ha milers d’imatges de diferents temàtiques ordenades per categories i podràs seleccionar el nombre de peces i el seu estil, aconseguint així diferents nivells de dificultat.

unir punts

 

UNIR PUNTS  Divertit oc d’unir punts, és molt fàcil ja que només passat el ratolí per sobre dels nombres, ja es van unint uns amb els altres.

simon

 

SIMON  Versió  online del clàssic joc de memòria. Es tracta de memoritzar la sequència de colors i repetir-la. La dificultat és  progressiva.

petitaxarxa

PETITA XARXA  Petitaxarxa.cat és el portal infantil de lamalla.cat i de la Xarxa de Televisions Locals. Aquí hi trobareu notícies, jocs, activitats, concursos, vídeos i molt més.

 

aprendiendo mates

 

APRENENT MATES  Exercicis online de matemàtiques. Tots els nivells (Castellà)

 

 

teranyina

 

LA TERANYINA  En aquesta pàgina podreu fer exercicis o jocs en línia,  pensats per millorar el vostre nivell de matemàtiques, català, informàtica… i molt més!

 

puzles

PUZLES/TRENCACLOSQUES.

 

 

 

genmagic

GENMÀGIC.ES Banc d’exercicis interactius. Ideals com a reforç escolar

GENMÀGIC.COM  Activitats  interactives. Per àrees temàtiques.

 

mundo primaria

 

MUNDO PRIMARIA  Recursos didàctics gratuïts per a infants. En castellà.