Tot seguit trobareu els enllaços per poder accedir a les cròniques de les primeres jornades territorials de la Xarxa Òmnia d’enguany. Les notícies han estat publicades a la Sala de premsa del web de la Generalitat de Catalunya (gencat.cat). Territori de Barcelona Sud – L’Hospitalet de Llobregat (6 de juny) more »

Cròniques de les primeres jornades Òmnia al territori de 2014


La crisi econòmica ens situa davant d’uns reptes socials sense precedents que demanen, més que mai, l’acció directa preventiva als territoris. Amb l’objectiu de combatre els efectes de la crisi en el benestar de les persones i lluitar contra l’augment de la pobresa, el Govern de la Generalitat de Catalunya more »

Presentació de les jornades territorials Òmnia – Juny 2014


Assistents a la trobada Òmnia de Barcelona Ciutat
La Fundació Comtal, entitat gestora del Punt Òmnia Tria, al Casc Antic de Barcelona, va acollir la Jornada Òmnia a Barcelona ciutat. Ramon Vílchez, de la direcció general d’acció cívica i comunitària va donar la benvinguda a les persones assistents remarcant la importància que ha adquirit la línia d’inserció social more »

Emprenentatge i aprenentatge a la darrera jornada Òmnia del 2013Assistents a la jornada de Reus
Dimarts 3 de desembre, va tenir lloc la trobada Òmnia a Reus, sobre participació i inclusió laboral. Marta Jové, Cap del servei de desenvolupament i cooperació social a la direcció general d’acció cívica i comunitària, i Anna Vendrell, directora dels Serveis Territorials de Tarragona, van obrir la jornada donant la more »

Participació i inclusió laboral, a la Jornada Òmnia de Reus


Assistents a la jornada Òmnia de Tàrrega
Les activitats d’inserció i orientació professional van ser l’eix vertebrador de la darrera jornada Òmnia al territori de Lleida per aquest 2013, que va tenir lloc el passat divendres 29 de desembre, al Punt Òmnia GòTIC – Ajuntament de Tàrrega. La introducció de la temàtica va anar a càrrec de more »

Jornada Òmnia a Tàrrega, sobre activitats d’inserció i orientació