Figueres (Girona)


Treball amb infància

Inscriu-te!

Inscriu-te!

Dijous, 20 de juny de 2013

Programa

 • 9.30 h Benvinguda a càrrec de la Cap de la Secció d’Avaluació i Coordinació de Plans, de la DGACC, Sra. Montserrat Solé
 • 10 h Presentació de la jornada i benvinguda als participants. Presentació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), a càrrec de Josefina Surina, coordinadora territorial.
 • 10.15 h Presentació d’experiències a càrrec de dinamitzadores de la Xarxa Òmnia:
  • Servei d’Acollida, a càrrec de Núria Perpinyà Colomer, del Punt Òmnia Centre Cívic i Cultural Eudald Graells. Aquest projecte pretén facilitar l’acollida de les persones nouvingudes als municipis del Ripollès i agilitzar el seu procés d’inclusió a la societat receptora en igualtat d’oportunitats. Es destina a les persones immigrades nouvingudes que s’empadronen als municipis del Ripollès, principalment a Ripoll, així com aquelles persones en situació de tramitar una autorització de residència per arrelament social al municipi, o bé que hagin de renovar la seva autorització justificant l’esforç d’integració al municipi. Es treballa el coneixement de l’entorn, la cultura i societat catalanes, l’aprenentatge i pràctica de la llengua, i coneixements específics en cerca de feina i TIC.
  • La nostra cultura feta per infants amb audiovisuals, a càrrec de Vanessa Martínez, del Punt Òmnia Ripoll 60. El passat mes d’abril, els infants del Punt Òmnia van crear el vídeo de Santa Jordina, per celebrar la diada de Sant Jordi. S’explicaran les fases del projecte, la motivació de cada infant i com es van resoldre els petits problemes que van sorgir
 • 11.30 h Descans
 • 12.30 h Grup de treball: Treball amb infància
  Partirem dels resultats d’una jornada anterior a Sant Adrià de Besòs sobre característiques i estratègies pedagògiques de treball amb infància i re-pensarem possibles activitats a desenvolupar als Punts Òmnia.
 • 13.45 h Cloenda.

Lloc: Punt Òmnia Casal Cívic Figueres – Bon Pastor

Adreça: Dr Barraquer, 1 (Figueres, Girona)


Mostra Jornades Òmnia al Territori (juny 2013) en un mapa més gran