Trobada a Terrassa


La darrera de les trobades de dinamització d’aquest primer quadrimestre de 2012 va tenir lloc al Casal Cívic Pla de Bonaire de Terrassa, el passat dimarts 19 de juny, amb l’assistència d’unes 20 persones: dinamitzadors, dinamitzadores, responsables d’entitats gestores, tècniques de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, i els equips de seguiment i de la línia d’inserció social de Xarxa Òmnia.

La presentació de la maleta de la línia d’inserció social i la seva guia d’ús per a dinamitzadors/ores, la van fer el Carles Sanjuan i la Jenny Ciré.

Pel que fa a l’espai d’experiències, vam escoltar:

    • David Picó, del Punt Òmnia Grupo Unión, amb la prova pilot que van posar en marxa sobre l’ús del sistema operatiu Ubuntu al punt, que els ha portat a ser seu de la trobada d’Ubuntaires de Catalunya.
      Manel Torrejon del Punt Òmnia Espronceda, qui va explicar el projecte de joventut comunitari i coordinat amb diverses entitats, centres educatius i altres institucions al districte 6è de Sabadell (PAJJ).
      Els Òmnia de Terrassa van prendre el Jordi Gálvez (Punt Òmnia Pla de Bonaire) de portaveu per exposar el treball de coordinació que van haver de mantenir per tal de posar en marxa una festa al carrer el passat 15 de juny, amb tallers i xerrades sobre noves tecnologies i inserció social.
  • La trobada creativa continuarà al cinquè full del Cacoo.

    Cacoo Omnia