Conclusions de la primera edició de les jornades de dinamització 2012


De l’avaluació de persones assistents i no assistents a les trobades, podem concloure que en general l’experiència ha estat prou satisfactòria, amb una valoració global de 4 punts sobre 5.

A més a més, es poden extreure algunes conclusions que de segur seran d’utilitat per la segona edició de les jornades d’enguany:

L’organització ha estat correcta, tot i que cal millorar la previsió i planificació, per tal que més persones hi puguin assistir i es pugui obrir un termini de presentació de comunicacions, de manera que el programa sigui més atractiu i complet.

Tot i que els espais es consideren adequats, la comunicació amb transport públic és un factor a tenir en compte a l’hora de triar els llocs on es desenvolupen les jornades. La implicació dels dinamitzadors i dinamitzadores dels punts que van ser seu de les trobades ha millorat en gran mesura l’organització de els mateixes.

Pel que fa als continguts, es valora positivament la presentació de la maleta d’inserció social i la seva guia. S’espera que les properes jornades serveixin per crear més interrelació entre dinamitzadors/ores, i es consolidin com a espai de formació i d’intercanvi d’experiències, ja que en les darreres no se li va poder dedicar el temps previst.

La continuació del debat o trobada creativa via Cacoo ens aporta les següents idees i propostes:

Fes clic a sobre de la imatge per veure-la més gran.

Aquestes propostes estaran presents en la construcció de les properes trobades de dinamització. Fins a la tardor!