TALLER DE MÒBIL

Us presentem un Taller sobre l’ús dels dispositius mòbils. Personalitzar el nostre dispositiu, veure apps interessants. Com fer fotografies amb telèfons mòbils. Us explicarem eines de comunicació com: apps de missatgeria (whatsapp, telegram).

Vine i apunta’t. Encara estàs a temps!.

JA ESTEM AQUI

El Punt Òmnia Salut Alta comença les activitats d’aquest trimestre: Vine al punt per informar-te i fer la inscripció.

Del 6 al 15 de setembre obrin període d’inscripcions. 

T’esperem!!

BSA APPEDIATRIA

Us volem informar d’un recurs molt interessant que vam conèixer al Badalona Mòbil week. Es tracta d’una App BSA APPediatria és una eina que permet als pares i mares disposar al seu mòbil d’informació sanitària fiable, senzilla i propera sobre la salut dels petits de la casa. l’App  està disponible per android i IOS. Té moltes informacions en format infografia, per enviar missatges fàcils d’entendre a cop d’ull sobre temes quotidians de salut. També es poden escoltar Podcast i hi ha una secció de vídeos amb temes de freqüent consulta.

Hi ha una versió web amb serveis, informacions d’utilitat, agenda… Badalona assistencial  BSA disposa d’un Canal Youtube on trobareu vídeos educatius.

Els nostres testos

Aquest mes de juliol el dimarts al matí hem sortit del Punt Òmnia a caminar. Al mateix temps hem aprés uns senzills trucs per millorar les nostres fotos. El primer truc es agafar en mòbil amb les dues mans per mantenir-lo el mes estable possible. El segon truc es tracta d’afegir la quadricula a la càmera per tal d’aplicar la regla dels tres tercis. Fàcil i molt resultant. El tercer truc, va ser el de intentar canviar la perspectiva movent el mòbil sobre objectiu a fotografiar. Amb aquests ítems vam fer fotos a les nostres plantes i aquí tenim el resultat. 

Fes clic a les paraules blaves per veure el resultat    

Els nostres testos

Mobile Week a Badalona

Badalona

Desde Mobile Week nos invitan a aprender, a debatir y a reflexionar sobre la tecnología desde la tecnología. Charlas, demostraciones, conferencias, talleres. Actividades del 5 a 7 de julio en Badalona. Entra en la web y escoge entre todas las actividades.

ACTIVITATS ESTIU-JULIOL 2021

 

Inscripció per telèfon 644673391/934602814 o presencial al 

 Punt Òmnia C/Pau Pí Ferrer 109. Badalona

  • ESPAI TREBALL curs en col·laboració amb el SOC. Dilluns 11 a 14 i dijous de 12 a 14h
  • CAMINEM JUNTS SORTIDES FORA DEL PUNT. Dimarts
  • TALLER INFORMÀTICA A LA FRESCA- ONLINE. PLANIFICA LES TEVES VACANCES AMB INTERNET. Dimecres matí. 
  • ACCÉS LLIURE SALA. PREFERIBLE AMB CITA PRÈVIA. Dilluns de 9 a 11h
  • ACTIC. Realització d’examens Actic al Punt. Dijous de 9 a 12h
  • SUPORT A TRÀMITS. Atenció telefònica o medis multimèdia. Dimecres de 12 a 15h i de 17 a 18h

 

FORMACIONS OCUPACIONALS

 
Dependent/a de carnisseria
Dates: 18 de juny fins a l’11 d’octubre 
Horari de 15:00 a 20:00h de dilluns a divendres.
 
Aquest curs té una durada de 200h de formació tècnica 75h de pràctiques professionals no laborals. 
 
Pel que fa a la selecció tindrem en compte els següents criteris: 
 
– Persones en situació d’atur amb alta com a demandant d’ocupació al SOC (DARDO). 
– Disposar de permís de treball en vigor. 
– Amb coneixements  de castellà i/o català, suficients per seguir les classes amb normalitat i fer un bon aprofitament de l’acció formativa.

– Disponibilitat horària
– Motivació per a la formació i el treball en el sector professional del producte fresc.

Per fer-nos arribar les preinscripcions, ens podeu enviar les dades de la persona interessada i el DARDO actualitzat, i ens posarem en contacte per la sessió informativa. 
 
 

 

Contacte TF:  93 303 41 00 Podeu visitar el web https://www.formacioitreball.org/

Seguim caminant

Degut a la pandèmia, al primer trimestre al Punt Òmnia Salut Alta, vam pensar en activitats per fer fora del Centre. Aquesta alternativa de sortir, conèixer Badalona i caminar una mica ens va semblar molt saludable. Volien fer un grup de persones que sortíssim a caminar  els dimarts pel matí. I sobre tot la idea de que aquestes persones agafessin un hàbit i fossin independents per anar quedant i sortir sense la nostra convocatòria. I així ha succeït. Estem molt contents per aquesta iniciativa i seguim caminant!