Després del llistat de recursos d’autoaprenentatge de l’anterior Tasta’m i aprofitant que molts nens i joves aviat tindran vacances, us proposem un recull de jocs en línia que podeu incorporar als Òmnia. Tots són gratuits, es troben en castellà i són en línia podent interactuar amb milers d’usuaris. Rol, estratègia i esports són les tres categories que engloben tots els jocs que us presentem, malgrat que la majoria són MMORPG.

Què vol dir MMORPG? És l’acrònim de “Massively Multiplayer online Role-Playing Games, és a dir, videojocs de rol multijugador en línia que permeten a milers de jugadors interactuar en un món, normalment de fantasia o ciència ficció, personalitzant un personatge que ens representa de forma virtual i que ha d’anar explorant i fent créixer les seves habilitats.

Tots els jocs que us presentem requereixen registre, la descàrrega i posterior instal·lació d’un programari i una connexió activa a Internet. Malauradament només funcionen sota Windows i aquest tipus de jocs precisen actualitzacions periòdiques.

Recordeu que els menors d’edat han de tenir autorització dels seus responsables per poder jugar.

http://blog.xarxa-omnia.org/odc/tastam-videojocs-multijugador-en-linia/


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce