Des de Barcelona, fa poc més de dues setmanes que hem començat a fer reunions amb els diferents punts Òmnia tant de ciutat com de província i, encara que no hem acabat de fer reunions, dir-vos que realment cada punt Òmnia és un mon diferent amb problemàtiques i dinàmiques de treball diferents.

Un punt Òmnia a Badalona

Tot i que pot semblar una cosa negativa, tot el contrari, això es molt enriquidor en tots els sentits ja que, el que per un Punt pot ser un gran problema, la mateixa situació per un altre punt pot ser quotidià. I d’això mateix volem parlar, de poder treballar a aquest nivell, persones Coordinadores i Dinamitzadores, ajudant-nos mútuament,  aportar i tirar endavant aquest Projecte.

Hem fet un munt de reunions (i les que ens queden per davant!), hem parlat amb moltes persones dinamitzadores i responsables i, tots i totes, estan molt il·lusionades i a la expectativa de les evolucions de aquesta nova ODC. En aquestes reunions, s’ha presentat la nova coordinació, s’ha insistit en el tema de fer xarxa posant les eines que siguin adients per fer-la possible, compartir coneixements i experiències entre TOTS els punts Òmnia, fer un recolzament i un acompanyament a la personas dinamitzadora en la seva tasca diària i transmetre-li que no està sola, que té tot un equip de persones que treballa per ella i que no dubti en preguntar o demanar coses al seu TTO (que per això estem!) i, com no pot ser d’un altre manera, la importància i urgència de les dades estadístiques, memòries i objectius.

Partipants a Òmnia

Algunes dades sobre la vegueria de Barcelona:

– Nombre de punts Òmnia: 59
– Comarques: 6+1

Alt Penedès (1)
Baix Llobregat (12)
Vallès Occidental (14)
Vallès Oriental (2)
Maresme (2)
Barcelonès (27)
Anoia (1) -punt Òmnia coordinat per la cooordinació de Barcelona però que pertany a la la vegueria de la Catalunya Central.

– Persones tècniques territorials d’Omnia (TTOs):

El Gabri fa el seguiment de 19 Punts Òmnia (Baix Penedès, Baix Llobrega, Anoia, Sabadell, Sant Cugat i Rubí).
L’Esteban  fa el seguiment de 27 Punts Òmnia (Barcelona, Hospitalet del Llobregat i Terrassa).
L’Anna fa el seguiment de 13 Punts Òmnia (Sant Adrià de Besós, Badalona, Mataró, Vallès Oriental, barberà del Vallès i Palau Solità i Plegamans).

Tampoc volem fer això molt més llarg, només acabar dient que estem tots al mateix vaixell treballant per un mateix objectiu. Llavors, treballem en equip, treballem en xarxa i treballem per consolidar Òmnia com a molt més que una sala amb ordinadors. Ens trobem pels Punts Òmnia i a la xarxa ben aviat!

Equip TTO Barcelona. Anna R, Esteban R, Gabri G.


  • Categories

  • Informació Òmnia

  • El núvol

  • Archives

  • Repositori Tasta'm

  • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • logoomnia

    logopunttic

    logobenestarsocial

    logofce