El passat 21 de Novembre va començar a funcionar un nou Punt Òmnia a Valls, l’Òmnia del Barri Antic, amb la inauguració i presència de l’alcalde del municipi, Albert Batet, regidors i personal de l’ajuntament, Casa Caritat i diverses entitats de Valls.

L’acte es va fer coincidir amb la presentació dels 21 indicadors que senyalitzen els principals punts d’interès turístic del nucli històric de la ciutat, iniciativa impulsada per la Regidoria de Barri Antic de l’Ajuntament de Valls. Els indicadors ens permeten escoltar a través del telèfon mòbil la informació sobre la història i el valor patrimonial i arquitectònic dels edificis més singulars i emblemàtics, ubicats en carrers i places del barri antic de la ciutat.

A través del recorregut turístic, es va arribar al Centre Cívic La Fusta, on es van visitar les noves oficines del Punt d’Atenció a la Dona i el nou Punt Òmnia.

Valls disposava fins ara de dos espais vinculats amb el Projecte Òmnia, dels quals Casa Caritat és l’entitat gestora. Aquestes aules estan situades a l’edifici de Casa Caritat. I ara, a partir d’aquest mes d’octubre, s’ha posat en funcionament el tercer espai, situat al Barri Antic.

La ubicació del nou punt al barri antic, concretament al Centre Cívic La Fusta,  potencia la dinamització del barri i descentralitza els serveis que es posen a disposició de la ciutadania vallenca, per tal de poder oferir un servei més proper als ciutadans. En el mateix edifici podem trobar espais per a la Gent Gran, Serveis Socials, Espai infantil, Club feina, Centre Obert i Banc de temps. Serveis amb els que el Punt Òmnia treballa estretament.

La dinamitzadora responsable és la Lluïsa Miralles que coordina un equip de formadors que treballen en les tres aules Òmnia.

La inauguració va ser presidida per l’Àgata Prats, responsable del Punt Òmnia. L’Albert Batet, alcalde de Valls i Lluïsa Miralles dinamitzadora del Punt Òmnia.

I ja funciona a tot gas!!! Al principi d’octubre, l’òmnia del Barri Antic va començar a organitzar activitats relacionades amb les noves tecnologies: tallers formatius d’alfabetització digital bàsica i avançada, així com espais d’accés d’infants i joves i accés lliure per a tota la ciutadania. El proper trimestre es continuarà ampliant l’oferta formativa.
Continuem fent Òmnia!

Miriam Garcia Tècnica Territorial Òmnia


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce


Forma part de: