Nom i cognoms: Jèss Zomeño Remesal
Edat: 28 anys
Punt Òmnia: La Font de Manresa
Ciutat, poble, barri on s’ubica el Punt Òmnia: barri La Font dels Capellans de Manresa.

1.- Abans de començar a treballar, coneixies el projecte Òmnia?
Sí.

2. Com vas conèixer la Xarxa Òmnia?
El Projecte Òmnia i la Xarxa els vaig començar a conèixer ara fa 4 anys, arrel de treballar com a tècnica comunitària al Pla de Desenvolupament Comunitari La Font. Des del PDC es treballa colze a colze amb l’Òmnia del barri, per tant, coneixia aquest projecte i tot el que representa pel territori.

3. Quina ha estat la teva formació, o la teva professió, anteriorment?
Com ja he dit, a nivell comunitari vinc de treballar durant 4 anys al PDC La Font. Sóc tècnica superior en Animació Sociocultural, i actualment estic estudiant Educació Social a la UNED.

4. Què creus que pots aportar al Projecte?
De moment les aportacions que he fet, han estat de caràcter organitzatiu i de gestió del Punt. Però pensant en clau de futur, i seguint les línies de treball establertes, intentaré reforçar el treball comunitari, el suport i l’organització d’activitats juntament amb les entitats i els col·lectius del barri. I tot, des de la meva experiència pel pas pel PDC del barri.

5. Què és el que més t’ha cridat l’atenció del Projecte Òmnia?

No sabria que dir-te…! el que potser m’ha cridat més l’atenció és la transversalitat del Projecte. La gent pot creure que és una aula d’informàtica o un aula on els infants poden jugar a través de la xarxa; però és molt més! I això s’ha de seguint explicant.

Nom i cognoms: Gemma Vives Mercader
Edat: 25 anys
Punt Òmnia: Gao Kaló (Barcelona)
Ciutat, poble, barri on s’ubica el Punt Òmnia: barri d’Hostafrancs a Barcelona.

1.- Abans de començar a treballar, coneixies el projecte Òmnia?

Si, des de feia un parell d’anys.

2. Com vas conèixer la Xarxa Òmnia?

Navegant per internet vaig accedir a la seva pàgina web. Sempre m’ha despertat interès conèixer nous projectes socials que es duen a terme.

3. Quina ha estat la teva formació, o la teva professió, anteriorment?

Sóc titulada en Treball Social i Criminologia, actualment estic acabant la Llicenciatura d’Antropologia Social. La meva  darrera experiència laboral fou com a mediadora comunitària al barri de la Barceloneta a la ciutat de Barcelona.

4. Què creus que pots aportar al Projecte?

Sobretot iniciativa i creativitat per emprendre amb els veïns de forma conjunta, tot allò que es proposin i vulguin tirar endavant.

5. Què és el que més t’ha cridat l’atenció del Projecte Òmnia?

La magnitud de la xarxa i la quantitat de persones i factors implicats, que fan possible el desenvolupament d’aquest projecte.


  • Categories

  • Informació Òmnia

  • El núvol

  • Archives

  • Repositori Tasta'm

  • RSS Estigues al corrent del que fem!

  • logoomnia

    logopunttic

    logobenestarsocial

    logofce