Jornades de dinamització a la Seu d’Urgell


Aquest 8 de juny ens hem reunit alguns dinamitzadors i dinamitzadores, responsables d’entitats gestores i tècnics de la Xarxa Òmnia: el Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador – La Seu d’Urgell que ha acollit la trobada, el Punt Òmnia Isona Conca Dellà, el Punt Òmnia Eth Haro de Les, els serveis d’Inserció Social i el de Seguiment i Coordinació de la Xarxa Òmnia.

Gràcies al Carles i a la Eli, hem pogut dedicar temps a conèixer la maleta d’eines i recursos per a la inserció social; entre tots hem pogut comentar casos pràctics tant pel que fa a les activitats individuals o càpsules com pel que fa als itineraris. Hem gaudit analitzant com les diferents propostes es podran implementar segons diferents criteris; els i les dinamitzadores tenim a les nostres mans una eina important que ens facilitarà implementar propostes metodològiques de profunditat.

Desprès de la pausa, ens hem centrat en l’anàlisi de les polítiques tecnològiques de la xarxa i el seu possible futur, d’una banda, i en el funcionament dels dispositius que ens ajuden a millorar les condicions d’accessibilitat d’alguns participants, d’una altra. L’Ester Collado ens ha mostrat el funcionament de les eines i també l’aplicació concreta que, des del seu punt, han realitzat.

Ha estat un matí relaxat, però molt productiu!