Jornada de dinamització a Ripoll


El passat divendres, 15 de juny ens vam retrobar més de 10 persones per una nova trobada de dinamització al Punt Òmnia del Casal Cívic de Ripoll. La majoria de dinamitzadors, dinamitzadores, responsables d’entitats gestores, tècniques de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, i els equips de seguiment i de la línia d’inserció social veníem de la demarcació de Girona, i també de Barcelona.

Marisa Grau i Kekka Errico van ser les encarregades de presentar la maleta de la línia d’inserció social presentar les fitxes d’activitats de la maleta d’inserció i la seva guia d’ús per a dinamitzadors/ores.

Van compartir les seves experiències:

  • Vanessa Martínez, del Punt Òmnia Ripoll60, que treballa especialment amb infants, proposant-los activitats més enllà de l’ús lúdic del punt.
  • Núria Sabeña del Punt Òmnia Can Genís, de Palafrugell, qui va mostrar el projecte sobre edició digital que fa amb un grup de joves, que han treballat amb croma i han fet un equip per crear el videoclip per la maqueta de hip-hop d’un dels companys, on s’ha implicat també gent del barri i de tota la població.

El temps de trobada creativa el vam destinar al debat sobre la motivació dels participants, en especial de les persones que cerquen feina, i vam compartir algunes estratègies i propostes.

El quart full del Cacoo pot acollir noves idees de cara a les properes trobades de dinamització del segon semestre de 2012, com ara la seguretat d’infants i joves a la xarxa, que  va ser un altre dels temes que es van parlar durant la trobada.