Entrada PO Monells 

Monells (http://ca.wikipedia.org/wiki/Monells) està situat a 30 Km de la ciutat de Girona.
És una entitat adherida a les poblacions de Cruïlles i Sant Sadurní de l’Heura. Hi viuen unes 180 persones de les quals poques són joves o infants. La seva gent viu majoritàriament de l’agricultura i la ramaderia i per tant, el funcionament del PO s’ha hagut d’adaptar als seus horaris i necessitats.Tan sols està obert 14 hores setmanals però són les hores justes per tal de tenir presència i ser útil a la seva població.

L’Almudena fa un parell d’anys que torna a estar al Punt i adapta els horaris de la formació a cada persona, d’aquesta manera tothom pot anar al seu ritme, sense preses i pas a pas i,  la gent gran ho agraeix i gaudeixen anat al Punt. De fet davant la diversitat cal trobar la formula per fer que cada Punt avanci cap al seu èxit.

Les necessitats dels participants són molt diferents a les que ens podem trobar a un PO de l’Àrea Metropolitana de Barcelona o qualsevol nucli urbà.El dia que vaig anar a reunió, un senyor intentava trobar flassades per les vaques. Un pagès l’hi havia dit que a Internet tot és més barat. Esperem que les hagi trobat i que ara les vaques dormin ben calentes!

Sala PO Monells

Núria Perpinyà TTO Girona i Catalunya Central


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce