aquesta edició del Tasta’m no està dedicada a oferir-vos programari ni recursos sobre TIC pròpiament dits, sinó que té un sabor ben diferent. Es tracta d’un recull de diferents blocs dinamitzats des de punts TIC i a on els protagonistes són persones amb discapacitat intel•lectual i/o problemes de salut mental. El treball amb aquest col•lectius a través de les TIC és un tret diferenciador del projecte Òmnia i un autèntic repte present i futur pels seus professionals.

El bloc com a eina d’expressió permet donar veu a persones que de vegades no en tenen, oferint la possibilitat de participar en un projecte comunitari i col•laboratiu que de ben segur els aportarà una mica de qualitat de vida a través del desenvolupament personal que suposa el tenir un espai d’expressió i reflexió sobre el món que ens envolta.

Us animem a que els visiteu i pugueu compartir amb tota la comunitat d’altres que conegueu!


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce