Jornada Òmnia al territori a Masquefa


Imatge de la jornada Òmnia a Masquefa durant la presentació d'Anna PujolDivendres 9 de novembre, al voltant de 20 persones vinculades a la Xarxa Òmnia, tant dinamitzadors i dinamitzadores, responsables d’equipaments i entitats gestores, i de la coordinació del programa van reunir-se en una jornada dedicada als models pedagògics i les competències que es treballen als punts Òmnia. La major part dels i de les professionals venien de la província de Barcelona, tot i que també van haver-hi desplaçaments des de Ripoll.

Durant la primera part de la jornada, Antonio Collado, del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló va presentar el seu taller de memòria i TIC:

També podeu llegir els recursos que va compartir fent clic aquí.

L’Anna Pujol, dinamitzadora del Punt Òmnia Pubilla Cases va presentar la seva experiència amb un grup de persones interessades en la fotografia amb les quals va treballar nocions bàsiques d’aquest art, l’ús de les càmeres digitals, el coneixement de l’entorn, l’autoexpressió i la millora de l’autoestima.

L’última part de la jornada va estar dedicada a una pluja d’idees sobre les competències que es treballen i les metodologies que s’empren a les activitats dels punts Òmnia. Posteriorment, vam fer un exercici pràctic per idear activitats pedagògiques barrejant variables aleatòries (activitat, col·lectiu, temporalització i un objectiu).

Els resultats són aquestos:


Descarregueu aquest document en pdf aquí.

Descarregueu aquest document en pdf aquí