Rutes Escolars de Ripoll

Les Rutes Escolars són una  iniciativa que va néixer amb l’objectiu de reduir el trànsit rodat en el nucli urbà especialment en les hores d’entrada i sortida d’escola, augmentar la seguretat viària i conscienciar als infants de la importància d’utilitzar alternatives als vehicles de motor.

Rutes escolars             

Al projecte de les Rutes Escolars hi participen els centres educatius de Ripoll i està promogut per l’Ajuntament de la vila. Aquestes rutes permeten que els infants vagin a l’escola sols, amb la tranquil·litat de les famílies de saber que el camí està senyalitzat i que l’entorn, com són veïns i comerciants, poden oferir, si cal, la seva ajuda.

Arri

 

 

 

 

 

 

 

 

Renovada la senyalització de les Rutes Escolars de Ripoll

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *