Radio junior Ripoll

Tot va començar amb l’esperit inquiet de l’Oriol. Sempre li ha agradat això de parlar i tot el tema dels mitjans de comunicació li ha fascinat des de petit. Ja ha sortit en alguna entrevista, i ens fa tots els reportatges dels actes de la vila a través del seu Insta. No es perd ni una!

De seguida va començar a donar veus i altres joves es van animar. Al club es va unir el Lluís, un altre noi trempat que domina el Discord, el Twitch, el YouTube i l’edició d’imatges, tot un crack en el Fortnite!
A l’Abdu el varem perdre pel camí, però confiem que al setembre tots i totes vindrem amb les piles carregades.

Els dos formen un duo bestial, i el que no pensa un ho pensa l’altre. Així doncs l’Òmnia La Devesa i el Casal de joves El Galliner van fer una fusió a “lo Goku”.

Això de la ràdio, va començar a poc a poc a foc lent, i en plena pandèmia, tot i que ja començàvem a veure una mica la llum. És per aquesta raó que vàrem demanar a la gent de Ripoll que pensaven sobre tot allò que havíem viscut. Creiem que era una bona idea parlar de la COVID-19 per donar el tret de sortida de la Radio Junior.

Les preguntes que es varen fer van ser:

  • Saps què és la Covid-19?
  • Com t’ha afectat la pandèmia?
  • Què és el que més trobes a faltar? Què podies fer abans que no pots fer ara?
  • Com creus que ha afectat a les persones joves?
  • Com t’ha afectat com a persona jove?

Aquí teniu unes quantes fotos del dia que varem sortir al carrer!

Varen ser unes disset persones entrevistades, i se’ns va girar feina. Gràcies a la col·laboració del Carles Camacho de Joventut, que va suar la gota grossa per posar una mica d’ordre en tot aquest entrellat. Crec que els berenars del Lluís ens van donar forces!! 🙂

Aquí teniu la mostra de la primera enquesta que varen fer al carrer, just quan sortiem una mica del confinament comarcal. Ara les respostes queden lluny però és un reflex de tot el que varem viure, sobretot el cansament de la gent de tot aquest any i aquests dies estranys.

Per acabar no podem oblidar de donar les gràcies a totes les persones que varen participar en l’entrevista. De totes elles hem intentat extreure la seva opinió i quedar-nos amb un trosset de la seva vivència.

Gràcies al Toni, a la Gemma, a l’Àngel, a la Sara, a la Maria, al Santi, al Douglas, a l’Anna i a la Meritxell, a en Joan Maria, al Paco, als dos Joans, a la Carla, a la Raquel, al Marc i al Xevi.