#elmeusuperpoder: Tinc un braç o una cama amb impressió 3D!

La impressió 3D és cada vegada més una cosa quotidiana. Si fa uns dies Barcelona acollia una nova edició del Mini Maker Faire, un esdeveniment on grans i petits van poder donar via lliure a la seva imaginació per crear tot tipus d’invents mitjançant les noves tecnologies, ara ens arriben notícies d’un taller, celebrat a la ciutat de Sant Francisco, en el qual un grup de nens amb discapacitat en les seves extremitats superiors han pogut dissenyar i fer realitat les seves pròpies pròtesis.

‘Superhero Cyborgs’ és un workshop dut a terme conjuntament per l’organització sense ànim de lucre KIDmob i la firma dedicada al programari de disseny Autodesk. La revista online Good es fa ressò d’aquesta iniciativa en què totes dues han facilitat les seves eines i instal·lacions perquè un grup de nens i nenes de 10 a 13 anys poguessin expressar el seu costat més creatiu a l’hora de donar forma a uns particulars wearables.

Si voleu llegir més podeu fer clic al següent enllaç:

Aquests nens dissenyen les seves pròpies pròtesis amb impressió 3D i es fan superherois

Si us ha agradat aquesta idea aqui teniu un altre article que parla d’una parella de makers del Regne Unit, però no tot ens queda tan lluny tenim el projecte Ajudame3D, (https://www.3dnatives.com/es/el-proyecto-ayudame3d-dona-protesis-3d-241220192/#! ).

Si trobeu pàgines interessants, o projectes interessants no deixeu de compartir en els comentaris… tots i totes tenim superpoders!!!

Leave a comment