Programació Gener-març 2022!

El Punt Òmnia la Devesa obre de nou portes amb aquesta programació

Les inscripcions són del 17 al 21 de gener, tot i que sempre deixem una mica de marge si encara queden places.

Si ho necessiteu podeu fer clic en totes les imatges per a fer-les més gran.

També podeu fer servir l’opció de Cita prèvia, si cliqueu damunt anireu directament a la pàgina del Punt Òmnia la Devesa. Per a demanar servei cal que feu un seguit de passos:

Un cop dins del Punt Òmnia seleccionat apareix un calendari del mes en curs amb  l’oferta d’hores disponibles de cita prèvia (de color verd) i les ocupades (en vermell),  l’adreça completa del Punt i la geolocalització en el mapa per una correcta  identificació del Punt Òmnia on es vol fer la sol·licitud de cita prèvia.

Per fer la demanda de dia i hora cal prémer sobre la data i hora convinguda. En aquest  moment apareixen tres missatges indicatius de les condicions d’ús de la cita prèvia i el  formulari on introduir les dades de contacte. La informació obligatòria són nom i  cognoms, correu electrònic i explicació del motiu de la cita prèvia.

Per tramitar la sol·licitud de cita prèvia és necessari especificar el compliment de la  normativa sanitària, així com acceptar les clàusules de protecció de dades. La validació  de la sol·licitud requereix prémer el botó ‘enviar’. 

Un cop acceptada la sol·licitud apareix el següent avís.

A més, s’envia un correu i/o una trucada per part de la persona dinamitzadora de  l’Òmnia per tal de confirmar la reserva d’hora. En cas de necessitar anul·lar la cita s’ha  de fer des de l’enllaç que apareix al correu de notificació de la reserva. Posteriorment,  s’envia un correu de confirmació de la visita quan ha estat acceptada per la  dinamitzadora. El correu que s’envia de confirmació és com aquest:

Si no us ha quedat molt clar o teniu problemes de visió o audió, en aquest video la companya Yolanda del Punt Òmnia Fundació Akwaba ens ho explica molt bé.

#VinealÒmnia #ladevesa #omnia