Qui som?

El Punt Òmnia Sanfeliu, està situat al barri de Sanfeliu, a L’Hospitalet de Llobregat. Aquest barri limita amb la ciutat de Cornellà i, concretament, amb el seu barri de Sant Ildefons.

Els usuaris i usuàries que participen del Punt Òmnia Sanfeliu – Sant Ildefons són procedents dels dos barris. De manera que la nostra tasca i el desenvolupament d’aquest projecte es situa en dos barris diferents, expandint la nostra activitat en territori i població.

Així, treballem diàriament per fer d’aquest projecte un espai estable i enriquidor, que proporciona recursos a tots els usuaris. Apropant les noves tecnologies, de manera completament oberta, a totes aquelles persones, nens i adults,  interessades en descobrir tot aquest ventall d’oportunitats que arriben de la mà dels ordinadors.

Així doncs, des del Punt Òmnia treballem per fer d’aquest, un espai socialitzador dins del barri, per tal que la nostra població trobi en aquí un espai on poder aprendre, compartir, obtenir suport i gaudir!

Si vols veure els nostres àlbums de fotos, aquí els pots veure amb detall, diferents activitats i tallers realitzats al Punt Òmnia:

Albums