Concurs de logos a Ripoll

Els tres Punts Òmnia de Ripoll han encetat, de nou, una iniciativa conjunta innovadora. Per tal d’unificar els logos de tots tres centres, els Punts Òmnia han decidit organitzar un concurs entre usuaris i usuàries dels punts –així com qualsevol persona interessada que visqui al Ripollès–  de logos de Xarxa Òmnia.

La proposta neix de la voluntat dels tres Punt Òmnia de compartir recursos i activitats i, alhora donar un servei més complet i ampli als usuaris i usuàries. El concurs de logos també representa un punt de partida dels valors que fonamenten l’acció dels tres centres: la cohesió, la participació ciutadana i les TIC.

Fins al 26 de maig els participants en el concurs de logos poden enviar les seves creacions als Punts Òmnia. El logo ha de tenir en compte l’àmbit TIC i d’informàtica dels Punts Òmnia i ha de ser original. Podeu consultar les .