El teatre comunitari, protagonista en la festa d’inici de curs

El Punt Òmnia La Devesa del Pla de Ripoll ha engegat aquest passat 4 d’octubre el curs 2016-2017 amb una festa d’inauguració de temporada que ha coincidit amb la celebració dels 10 anys del Casal Cívic i Hotel d’Entitats La Devesa del Pla, centre que acull el Punt.

La jornada festiva, celebrada de 17 a 20 h, ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Ripoll, Jordi Morell i el Subdirector General d’Equipaments Cívics i Activitats de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), Francesc Molina, qui ha subratllat la importància dels centres cívics com a nuclis d’unió i connexió entre els veïns dels barris.

La culminació de l’acte de celebració, però, ha arribat amb l’activitat central de la jornada: l’obra de teatre comunitari Vodevil sota el títol “Coses de la Sabrina” protagonitzada per sis usuaris del Punt Òmnia de més de 65 anys. L’obra és el resultat del taller TreaTIC que s’ha dut a terme al Punt Òmnia cada setmana durant els darrers 3 anys.

En la representació, sis persones de més de 65 anys han actuat durant gairebé una hora davant d’una cinquantena de persones, per a reivindicar-se com a actius en la societat. “Som grans, estem jubilats, però encara hi som, encara ens podem menjar el món”.

Amb aquest punt de partida, els actors de Vodevil han conclòs el taller de teatre TreaTIC que, segons la seva experiència, els ha permès ser més creatius i oberts, i al seu torn divertir-se en comunitat. Podeu consultar l’àlbum d’imatges de la jornada aquí:

30
Algunes fotos de l’acte

Leave a comment